شماری از تولیدکنندگان برای حل این مشکل راهکارهایی را در پیش گرفته‌اند. برای مثال می‌توان به سامسونگ اشاره کرد که در فضای محدود پنل جلوی گوشی‌هایی نظیر گلکسی J5 و گلکسی J7 از یک فلاش بهره گرفته است. در این بین ال جی روش خلاقانه‌تری را در پیش گرفته و در جی ۳ با سفید کردن بخش بزرگی از صفحه‌ی نمایش، از نمایشگر به عنوان فلاش استفاده کرده تا محیط روبروی دوربین سلفی را روشن کند.

اما تلاش‌ها برای حل مشکل روشنایی در تصاویر سلفی فقط محدود به این تولید کننده و چند محصول ا ز این دو کمپانی است، پس سایر کاربرانی که دوست دارند تصاویر سلفی بگیرند، باید چه چاره‌ای بیندیشند؟ یقینا حلقه‌ی نوری کیرا می‌تواند راهکاری جامع برای دوستداران تصاویر سلفی باشد.

مزایای استفاده از حلقه‌ی نوری

شاید از خود بپرسید که چرا از فرم فکتور حلقه برای ساخت فلش استفاده می‌شود و چرا عکاسان علاقه‌ی فراوانی به منابع نوری دارند که شکل آن‌ها حلقوی است؟ شکل دایره‌ی فلاش‌های حلقوی و محل قرارگیری آن‌ها که معمولا در حاشیه‌ی دور لنز است یک ترکیب جادویی برای ثبت تصاویر بسیار زیبا است. برای مثال با استفاده از یک فلاش حلقوی حول لنز دوربین می‌توان تصاویر بسیار زیبایی را در عکاسی ماکرو ثبت کرد. اینگونه فلاش‌ها با پرتاب نور روی سوژه سایه‌های مزاحم را حذف می‌کنند.

در زمان استفاده از بازوهای تصویربرداری یا به بیان بهتر مونوپاد، فلاش‌های معمولی با پرتاب نور از یک بعد کنتراست جالبی را در تصویر ایجاد نمی‌کنند، هرچند فلاش های حلقوی با نورپردازی بهتر، تصاویر جالب تری را ثبت می‌کنند.

با استفاده از فلاش‌های حلقوی می توان تصاویر جالب توجهی را از سوژه‌هایی ثبت کرد که نزدیک به پس زمینه‌ی تصویر قرار دارند. با بهره‌گیری از این فلاش می‌توان سایه‌هایی به شکل هاله را در پشت سوژه ثبت ایجاد کرد. سایه‌ی ایجاد شده که به شکل هاله است در اثر تابش نور در تمام جهات روی سوژه تشکیل می‌شود.

آیا به استفاده از چنین گجتی نیاز داریم؟

کیرا دارای ویژگی است که می‌توان آن را در تمام گوشی‌های هوشمند استفاده کرد، اما ظاهر آن کمی زشت بوده و قرار دادن آن روی گوشی جلوه‌ی ظاهری گجت را نازیبا می‌کند. در هر صورت برای افرادی که به تصاویر سلفی علاقه دارند،  استفاده از این فلاش بسیار کاربردی خواهد بود.

خروجی سایت