فناوري اين روزها به بخش جدايي ناپذير زندگي روزمره مردم تبديل شده است و در بسياري از فعاليت‌هاي روزانه بدون انواع مختلف فناوري نمي‌توان كاري از پيش برد. برخي از مدل‌هاي فناوري از جمله تلفن‌همراه به قدري با زندگي روزمره مردم سازگار شده است كه اين روزها مراكز ترك اعتياد به اينترنت يا تلفن‌همراه راه‌اندازي شده‌اند تا ساكنان هزاره سوم بتوانند اندكي از اين دستگاه دورتر باشند. ميزان محبوبيت تلفن‌هاي همراه بين مردم به قدري زياد شده است كه كارشناسان مي‌گويند 60 درصد جوانان دنيا براي ارتباط با دوستان و اطرافيان خود روزانه بيش از 125 ميليون پيام‌كوتاه ارسال مي‌كنند. اين در حالي است كه تقريباً 80 درصد جوانان بي‌آنكه تماسي با آن‌ها گرفته شده باشد يا پيامكي دريافت كرده باشند، هر چند لحظه يكبار سراغ تلفن همراه خود مي‌روند و آن را چك مي‌كنند تا ببينند پيامي دريافت كرده‌اند يا خير. اين افراد معمولاً به خاطر تايپ كردن سريع دچار درد جدي در ناحيه بين شست و مچ دستشان مي‌شوند كه البته گفته مي‌شود پسرها بيشتر سراغ پيامك مي‌روند و بررسي‌ها نشان داده است كه پسران جوان روزانه بين 100 تا 125 پيامك ارسال مي‌كنند و تعداد پيامك‌هاي ارسالي آن‌ها در طول ماه از مرز 3000 عدد هم فراتر مي‌رود. همچنين گفته شده است كه 55 درصد دختران جوان هم به‌طور ميانگين در هر روز بين 100 تا 125 پيامك مي‌فرستند و البته 60 درصد مجموع دخترها و پسرها اعلام كرده‌اند كه حتي حين رانندگي هم پيامك مي‌زنند و نگران عواقب اين اتفاق نيستند. 

به دنبال افزايش اثرگذاري دستگاه‌هاي تلفن همراه روي زندگي روزانه مردم، سازمان جهاني مخابرات(ITU) به تازگي گزارشي منتشر كرده است كه در آن گفته شده است تا ابتداي سال 2014 ميلادي تعداد مشتركان تلفن‌همراه در سراسر جهان از مرز 7 ميليارد نفر هم فراتر خواهد رفت. در اين گزارش آمده است كه بيش از نيمي از مشتركان تلفن‌همراه جهان در قاره آسيا به‌سر مي‌برند و تا پايان سال 2013 ميلادي ضريب نفوذ تلفن‌همراه در جهان به بيش از 96 درصد مي‌رسد كه البته اين رقم براي كشورهاي درحال توسعه 89 درصد و براي كشورهاي توسعه‌يافته 128 درصد اعلام شده است. البته بايد توجه داشت كه گستردگي فناوري در زندگي روزمره مردم تنها محدود به تلفن‌همراه نمي‌شود و اين فناوري به صورت انحصاري وارد زندگي ما نشده است. به عنوان مثال، در يك گزارش جديد اعلام شد كه هم‌اكنون 4/2 ميليارد نفر از ساكنان زمين به صورت فعال و روزانه در اينترنت حضور دارند هر فرد در سراسر جهان به‌طور ميانگين 12 درصد زمان خود را به اينترنت و ابزارهاي تلفن همراه اختصاص مي‌دهد و اين جريان همچنان سير صعودي خود را دنبال مي‌كند. مديرعامل شركت گوگل هم به تازگي پيش‌بيني كرده است كه در سال 2020 ميلادي همه مردم جهان در دنياي اينترنت حضور خواهند داشت. او گفته كه هم‌اكنون به‌ازاي هر يك نفري كه در اينترنت حضور دارد، دو نفر در خارج از اين فضا به‌سر مي‌برند و به عبارت ديگر حدود يك سوم مردم جهان اين روزها از اينترنت و خدمات آن بهره‌مند مي‌شوند كه البته اگر پيش‌بيني‌هاي «اريك اشميت» درست از آب دربيايد، طي 7 سال آينده يعني در سال 2020 ميلادي جمعيت دنياي مجازي با دنياي حقيقي برابري خواهد كرد. به هر حال، اگرچه انواع فناوري‌ در حالت كلي محبوبيت فراواني نزد كاربران جهاني دارد و هر كدام از آن‌ها به نوعي زندگي مردم را تسهيل مي‌كنند، اما بايد گفت كه كاربران نيز به يك ميزان فناوري‌هاي مختلف را مورد استفاده قرار نمي‌دهند و برخي از آن‌ها را براي خود كاربردي‌تر و مناسب‌تر مي‌دانند و همين مسأله باعث مي‌شود تا برخي دستگاه‌ها و فناوري‌ها بيشتر مورد استفاده كاربران جهاني قرار گيرند. اين مسأله باعث شده است تا گروهي از كارشناسان در يك بررسي جهاني روي انواع فناوري‌هاي موجود، 10 فناوري برتر حاضر در جهان را مشخص كنند و به عبارت ديگر، فهرست محبوب‌ترين فناوري‌هاي كنوني نزد كاربران جهاني را منتشر نمايند. اين افراد بر اساس تعداد فروش دستگاه‌ها و ميزان استفاده از هر فناوري سعي كرده‌اند محبوبيت آن‌ها را مشخص كنند. در اين فهرست محبوب‌ترين فناوري‌هايي كه اين روزها كاربران مورد استفاده قرار مي‌دهند به قرار زير اعلام شده است:

سرويس iTunes Radio 

اگرچه در نام اين سرويس كلمه «راديو» به‌چشم مي‌خورد، اما بايد توجه داشت كه اين سرويس آنلاين/آفلاين فقط برنامه‌هاي راديويي را در اختيار كاربران نمي‌گذارد. اين سرويس كه براي صاحبان دستگاه‌هاي الكترونيك مبتني بر سيستم‌عامل iOS راه‌اندازي شده است، به آن‌ها امكان مي‌دهد انواع فايل‌هاي صوتي و تصويري مورد علاقه خود را در اختيار داشته باشند و علاوه بر جست‌وجوي آسان براي پيدا كردن موسيقي‌هاي مورد نظر، به راحتي فايل‌هاي صوتي و تصويري شخصي خود را در فضاي مجازي ذخيره كنند. 

 

گوشي هوشمند iPhone 5S اپل 

در حالي كه بازار جهاني گوشي‌هاي هوشمند بسيار داغ شده است، شركت اپل چندي پيش جديدترين گوشي هوشمند خود موسوم به iPhone 5S را روانه بازار كرد. دوربين ديجيتالي اين گوشي هوشمند نسبت به مدل قبلي خود ارتقا يافته، شركت اپل براي آن يك حسگر هوشمند مخصوص تشخيص اثر انگشت را در نظر گرفته، پردازنده اين محصول از نظر قدرت و توان پردازشي نسبت به مدل قبلي بهتر شده است و در كل، اپل گوشي كامل‌تري را در اختيار كاربران قرار داده است. اين محصول همراه با نسخه جديد سيستم‌عامل همراه اپل موسوم به iOS 7 به دست كاربران جهاني مي‌رسد. 

 

گوشي هوشمند iPhone 5C اپل 

شركت اپل در هر سال يك مدل گوشي هوشمند جديد معرفي مي‌كرد و اين بار براي آن‌كه بتواند بازارهاي رو به‌رشد را نيز در اختيار بگيرد، يك مدل از سري آيفون‌هاي خود را با نام iPhone 5 C با قيمت ارزان‌تر عرضه كرد. اين گوشي هوشمند كه شبيه به مدل 

iPhone 5 ساخته شده است، بدنه پلاستيكي دارد و به همين خاطر ارزان‌تر از گوشي‌هاي قبلي اپل به دست كاربران مي‌رسد. شركت اپل با عرضه اين محصول قصد دارد سهم بيشتري از بازار جهاني تلفن‌هاي همراه را تسخير كند. 

 

گوشي هوشمند LG G2 

اگر قصد داريد يك گوشي با ظاهر كاملاً متفاوت را در اختيار داشته باشيد، LG G2 بهترين گزينه محسوب مي‌شود. اين گوشي هوشمند به گونه‌اي طراحي شده كه بدنه آن يكپارچه است و در اطراف بدنه هيچ گونه كليد سخت‌افزاري مشاهده نمي‌كنيد. در عوض، تمامي كليدهاي سخت‌افزاري به صورت يكجا در قسمت پشت و در كنار لنز دوربين تعبيه شده‌اند كه شما به راحتي مي‌توانيد از آن استفاده كنيد. لازم به ذكر است كه امكانات داخلي گوشي نيز نسبت به مدل‌هاي كنوني موجود در بازار بسيار متمايز است. 

 

رايانه شخصي 23 Inspiron دل 

اين محصول در خانواده رايانه‌هاي همه‌كاره يا all-in-one تقسيم‌بندي مي‌شود و به عبارت ديگر، در اين محصول تمامي قطعات رايانه در مانيتور تعبيه شده‌اند و شما فقط يك مانيتور، صفحه‌كليد و موشواره در اختيار داريد. اين رايانه شخصي شامل نمايشگر لمسي 23 اينچي مي‌شود كه تصاوير را با كيفيت مناسب به نمايش مي‌گذارد. شركت سازنده اين رايانه شخصي پيشرفته و منحصر به‌فرد را براي سازمان‌ها مفيدتر مي‌داند. 

 

ابزار TiVo Roamio Pro 

اين محصول براي آن دسته از كاربراني مفيد است كه قصد دارند تمام شبكه‌هاي تلويزيوني ديجيتالي را به صورت يكجا در اختيار بگيرند. اين ابزار براي دريافت برنامه‌هاي كابلي تلويزيوني و همچنين شبكه‌هاي تلويزيوني پولي بسيار مفيد است و در عين حال مي‌تواند امكان پخش شبكه‌هاي معمولي را نيز براي كاربران فراهم كند. 

 

هاردديسك خارجي Seagate Slim 

اين هاردديسك خارجي قابل‌حمل علاوه بر آن‌كه بسيار كوچك و زيبا طراحي شده است، در مقابل انواع شوك‌ها، رطوبت، گرد و غبار، ضربه‌ها و سقوط از روي ميز مقاوم است و شركت سازنده آن را بهترين مدل در اين زمينه مي‌داند. اين هاردديسك بسيار كوچك و سبك ساخته شده است و به همين خاطر همراه با لپ‌تاپ خود به راحتي مي‌توانيد آن را حمل كنيد. براي اين محصول كه با ظرفيت‌هاي مختلف به دست كاربران جهاني مي‌رسد سيستم ورودي USB 3.0 در نظر گرفته شده است و با انواع رايانه‌هاي شخصي ويندوزي و Mac سازگاري دارد. 

 

دوربين ديجيتالي Canon PowerShot G16 

اين دوربين ديجيتالي كه با قيمت ارزان خود گزينه‌اي مناسب براي كاربران جهاني محسوب مي‌شود، نمايشگر لمسي بزرگ دارد و با قابليت‌هاي داخلي خود امكان عكس‌برداري حرفه‌اي را براي كاربران خانگي فراهم مي‌كند. براي اين دوربين ديجيتالي سيستم هوشمند عكسبرداري مستمر در نظر گرفته شده است و از ديگر امكانات مهم به كار رفته در آن مي‌توان به گيرنده بي‌سيم Wi-Fi، قابليت اتصال به اينترنت و انتشار مستقيم عكس‌ها روي شبكه‌هاي اجتماعي، سيستم كنترل دستي و سيستم تصويربرداري باكيفيت در فضاهاي كم‌نور اشاره كرد. 

 

دوربين ديجيتالي Nikon Coolpix L820 

براي آن دسته از كاربراني كه تمايل به داشتن دوربيني با زوم بالا دارند، اين محصول بسيار مناسب است. اين دوربين ديجيتالي حرفه‌اي باتري AA دارد و امكان تصويربرداري با قابليت بزرگنمايي 30 برابري را فراهم مي‌كند. به عبارت ديگر براي اين دوربين ديجيتالي قابليت زوم با توان 30x در نظر گرفته شده است. اين محصول نمايشگر 3 اينچي را نيز در خود جا داده است و به كمك حسگر CMOS تصويربرداري مي‌كند. بايد توجه داشت، اين يكي از معدود دوربين‌هاي ديجيتالي جهان محسوب مي‌شود كه باتري AA دارد. 

 

لامپ Insteon LED 

اين لامپ كه با نام Insteon LED Bulb شناخته مي‌شود تنها 30 دلار قيمت دارد و براي شبكه‌هاي اتوماسيون خانگي بسيار مناسب است و مي‌تواند جايگزين لامپ‌هاي پرنور، پرمصرف و گرانقيمت خانگي شود.

خروجی سایت